Balaban Mahallesi Su Tesisatı

Balaban Mahallesi Su Tesisatı ile ilgili tüm işlemlerinizde Sayarlar Tesisata güvenebilirsiniz. Sektörde uzun yıllardır hizmet veren profesyonel teknisyenlerimiz sizlere %100 çözüm önerisi sunmaktadır.

Balaban Mahallesi Su Tesisatı

Balaban Mahallesi Su Tesisatı Yaptığımız tespitlerde uygulanan yanlış tekniklerin yaşam alanlarınız da bulunan tesisatlarda kalıcı sorunlar çıkardığı gözlemlenmiştir. Bizler sizlere profesyonel hizmet sunmakla birlikte kalıcı çözümler sunmaktayız.

İletişim: 0 552 526 40 49

Balaban Mahallesi Su Tesisatı

İnsan Sağlığı Açısından Su Tesisatı Nedir?

Bir kuyudan ya da kaynaktan alınan suyun her yapıya temiz olarak çalıştırılıp pis suyun boşaltılması ve kullanılan pis suyun dışarı atılması için gereken boru hatlarına sıhhi tesisat adı verilmektedir. Dolayısıyla sıhhi tesisat kavramı temiz su ve pis su tesisatlarının tamamını kapsar. Balaban Mahallesi Su Tesisatı Tesisat sistemi kurulurken pis suyun atılma şekli oldukça önemlidir. İnsan sağlığına zararlı olan bu suların şehir kanalizasyonuna; şehir kanalizasyonlarının bulunmadığı yerlerde ise süzme veya çökertme çukurlarına atılması gerekmektedir.

Balaban Mahallesi Su Tesisatı

 Pis suların kokusunun ve gazının sağlıklı bir biçimde dışarıya taşınmasına; boruların böceklerle temas etmemesine, sızdırmaz olmasına, çabuk kırılmayan ve dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir.

Kullanılmış olan suyun toplanması, yağmur suyunun tahliye edilmesi, kanalizasyon sistemine iletilmesi gibi konuları içerir. Su, boru hatları içerisinde farklı nedenlerden dolayı oluşan çatlak, delik veya bağlantı yerlerinde meydana gelen bozulmalar sonucu sızıntı yapar. Su sızıntısı ya da su kaçağı olarak adlandırdığımız bu sorun; ileride biz maddi ve manevi zararlara sürükler. Bizlerin sizlere önerisi; tesisat döşemesinin yapılmasının ardından su kaçağı tespitini profesyonel bir firmaya yaptırınız.

Su Kaçağı Nedir?

            Evlerimizde kullanmak için kuyulardan ya da temiz su depolarından çekilen temiz suların sağlıklı ve kirlenmeden kullanım alanlarımıza ulaşmasıyla; beraber bizim kullandığımız kirli suyun da bina dışına çıkarılmasını sağlayan boru ağına sıhhi tesisat denir. Bu sıhhi tesisat kendi içinde ikiye ayrılır.

  • Temiz Su Tesisatı: Bu tesisatı sıcak ve soğuk su tesisatı olarak kendi içinde ikiye ayırabiliriz. Temiz su temini, depolanması gibi konuları içerir.
  • Atık Su Tesisatı: Binalarımızda bulunan atık su tesisatı, bina içerisinde kullandığımız temiz suların atıldığı diğer tesisatımızdır.

Su tesisatçısı bakıldığında mekanlardaki su aksamlarından sorumlu kişidir.  Bizlerin sizlere sunduğu su tesisatçımız alanında uzman olup sizler için en doğru çözümleri sunmaya gayret etmektedir.

Hizmet Kalitesi post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Son Eklenenler

Fatih Su Tesisatçı
Hızlı İletişim

Su Kaçağı Tespiti, Cihazla Su Kaçağı Bulma, Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma, Tuvalat Tıkanıklığı Açma, Klozet Tıkanıklığı Açma, Mutfak Tıkanıklığı Açma, Tesisat Bakım Onarım, Pimaş Yıkama Çalışmalarımız, Başarılı Müşteri Hizmetleri, 7/24 Mobil Servis