Habipler Mahallesi Su Kaçağı

Habipler Mahallesi Su Kaçağı

Habipler Mahallesi Su Kaçağı arızasından şikayetçi olduğunuzda ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Bu gibi zamanlarda tanıdık ve güvenilir bir tesisatçı çağırmak sizler için kaçış noktası olabilir.

Peki ya çoğu zaman arızalara sebep olan su kaçakları, zeminde nerelerde bulunur?

Habipler Mahallesi Su Kaçağı

Yürüttüğümüz çalışmaların önemli bir kısmı yer altı su kaçağı tespiti üzerinedir. İlk olarak, oldukça yaygın bir su sızıntısı nedeni olduğunu belirtmeliyiz. İkincisi, aşağıdaki gibi şeylerden yeraltı su borularına sahip olmak mülklerde oldukça yaygındır:

  • Mülkünüze gelen şebeke suyu
  • Evin içindeki merkezi ısıtma ve sıhhi tesisat borusu sızıntıları
  • Modern evlerde daha yaygın olan yerden ısıtma kaçakları
  • Mülkünüzden dışarı giden yeraltı atıkları veya kanalizasyon borusu sızıntıları, apartman gider sızıntıları

Yeraltı su kaçağı tespiti için çok fazla talep almamızın son sebebi ise bizler gibi bir kaçak tespit uzmanı gerektiren bir konu olmasıdır. Yeraltı su kaçaklarını bulmak, sızdıran bir musluk gibi daha görünür bir şeyi bulmaktan çok daha zordur. Ve bu nedenle uzman kaçak tespit yöntemleri gerektirir. Habipler Mahallesi Su Kaçağı Bu nedenle, bir sızıntının bulunmasına yardımcı olan hizmetlerimize olan talebin daha büyük bir yüzdesini temsil eder.

Habipler Mahallesi Su Kaçağı

Su Kaçağı Tespiti

Yeraltında bir sızıntı bulmak için zeminde su kaçağı tespiti nasıl yapılır? Yukarıda da söylediğimiz gibi, takip ettiğimiz çeşitli unsurlar ve belirli yöntemler ve süreçler vardır. Habipler Mahallesi Su Kaçağı Az önce bahsettiğimiz ekipman dışında şunları da içermekteyiz:

  • Sızıntının boyutunu ölçme (bunu yapmanın birkaç yolu vardır)
  • Hem doğrudan hem de dolaylı olarak kanıt aramak
  • Ekipmanımızı başka işaretleri bulmak için de kullanmakta ve sizleri olası tüm arıza problemlerinden korumayı hedeflemekteyiz
  • Buna eşlik edecek mülk hakkında diğer yararlı bilgileri toplamak
  • Muhtemel nedenlere odaklanmak için bu kanıtları bir araya getirmek
  • Bir sızıntıyı tam olarak belirlemeye yardımcı olmak için bunlara ayrıntılı olarak odaklanmak

Habipler Mahallesi Su Kaçağı

Yukarıdakilerin tümü tesisat arızalarında izleme ve erişimin tespit kısmıyla ilgilidir. Tespit aşaması gerçekleştirildikten sonrasında ise uzman ekbimiz, arızayı onarma aşamasına geçmektedir.

Su Kaçağı Tespiti Güncel Fiyatları

Yukarıdakileri yaptıktan ve olası bir sızıntı yeri hakkında emin olduktan sonra veya bazı durumlarda yukarıdakilere yardımcı olmak için (örneğin, bir boroskop gözetleme kamerası koymak için küçük bir delik), ardından bir sızıntının erişim aşamasına geçiyoruz.

Habipler Mahallesi Su Kaçağı

 

Sızıntının hangi yüzeyin altında olduğuna bağlı olarak bu, sızıntıya en iyi nasıl erişeceğimizi belirleyecektir. Bu noktada kameralı su kaçağı yöntemi kullanmakta olan uzman ekibi ile Sayarlar Tesisat, sizlere garantili bir hizmet sunuyor. Sizler de İstanbul’un Sultangazi ilçesinde Habipler Mahallesi Su Kaçağı arıza talepleriniz için vakit kaybetmeden bizlere ulaşın.

Hizmet Kalitesi post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Son Eklenenler

Fatih Su Tesisatçı
Hızlı İletişim

Su Kaçağı Tespiti, Cihazla Su Kaçağı Bulma, Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma, Tuvalat Tıkanıklığı Açma, Klozet Tıkanıklığı Açma, Mutfak Tıkanıklığı Açma, Tesisat Bakım Onarım, Pimaş Yıkama Çalışmalarımız, Başarılı Müşteri Hizmetleri, 7/24 Mobil Servis